tabik spring blogger yg daring..sprti dye..

aku baru  dpt 1 information drpd twIn aku td ttg seorang blogger yg femes..gurl..so,i decide to terjah2 blog dye..
mak aii..ramai giler follower dye..15xxx follower..mmg femes r..dlm u tube pom dye ada..
aku rase mesti da ramai tersedia maklom pasal this blogger..*aku jer kot yg slow mcm siput.hehe

bagi yang da kenal bagus la..bagi blogger baru mcm aku nie mesti ada yg belom knl lagi..kiut miut g2 si empunye blogger..aku try usha video dye dlm u tube..penulisan dye pom bagus gk..bukan nk naekkan name dye atau lebih2 puji or sanjung dye tapi aku ckp pe yg aku tahu shj..hehe

jom terjah blog dye di sini  ...satu yg agak aku bangga dye jugak berjaya promote blog dye melalui u tube..xcaye korang search url blog dye kat u tube then korang ley tengok dye dgn lebih jelas...lets check it Out!!.haha
Post a Comment

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Bukan Takde Jodoh

CIMB CLICK