bangku kOsong..sorry banyak2.. =.='

Bangku Kosong™

salam buat semua xspecially BK sebab terlepas pandang segmen Gathering Bangku Kosong..
atas beberapa masalah berkaitan ng PC di pejabat nie *cis,nak salahkan PC plak..hehe
aku memang everyday aktif blog nie tapi terlepas pandang dgn segmen di BK..

dgn ini,aku ingin mengucapkan ribuan terima kasih..tak percaye asenya biler jadik orang pertama join segmen nih..jgn jeles..hehe *KLIK SINI  ..da puas tampar pipi nie..mmg xcaye lah..ari nie baru tahu..ayOyooo!! mcm mane boleh jadik nieh...
memang xduga..blogger yg low macam aku nie,BK masukkan gak dlm entry dye..hehe

fuhh...xcukup nafas plak asenyer..post tu da lame da tapi AKU??
baru tahu...harap BK maafkan si iLa sUhaiLa nieh atas kekhilafan diri nya..peace!!

selaku blogger yg baru..memang terasa cukup berbangga dgn BK sebab buat penghargaan camtu..
arap2 ada segmen seperti ini next time..*ecece..ngada2 betol..

by da way..thanx again Bk..!!
4 comments

Popular posts from this blog

Cheapmon atau Kenan (Kelantan)

Kesan Pil Yasmin Kepada Diri Sendiri

Bukan Takde Jodoh